Leer lijmen met Cosmofix Secondelijm

Leer lijmen met Cosmofix Secondelijm

Leer lijmen doe je met Cosmofix Secondelijm. Dé perfecte keuze voor het lijmen van leer, kunstleer en skai. Of je nu je favoriete leren tas wilt herstellen, je kunstleren stoelen wilt opknappen of je jas wilt repareren, Cosmofix biedt duurzame en betrouwbare hechting. Met onze hoogwaardige formule, geprijsd op slechts €13,95, kan je met vertrouwen herstellen en creëren.

Eenvoudig leer lijmen

Met Cosmofix Secondelijm is het gemakkelijk om leer, kunstleer of skai te lijmen. Door de snelle hechting van de secondelijm van Cosmofix is het zelfs mogelijk om direct skai of nepleer te spannen over een oppervlak. Even aandrukken en het zit muurvast. Zelfs onder spanning laat de secondelijm van Cosmofix niet los. Hierdoor is een stuk skai heel mooi en strak te spannen. Het voordeel van onze lijm is dat je het éénzijdig kunt aanbrengen. Bij contactlijmen is het altijd nodig om de lijmen tweezijdig aan te brengen, te laten drogen en vervolgens aan te drukken. Door het éénzijdig aanbrengen werk je een stuk sneller en efficiënter en blijft het veel beter zitten. Deze techniek is ideaal voor het restaureren van diverse objecten. In dit geval restaureren we een deurpaneel van een klassieke auto. Volg de volgende stappen!

Stap 1:

Maak het leer, kunstleer of skai vet- en stofvrij

Om je deurrubber blijvend vast te lijmen is het belangrijk dat de materialen goed schoon, droog, stof- en vetvrvij zijn. Dit kan bijvoorbeeld door de te verlijmen producten met aceton of alcohol schoon te maken. Gebruik nooit terpentine of wasbenzine want dat is vet.

Stap 2:

Breng Cosmofix dun eenzijdig aan

Het flesje Cosmofix Industrielijm heeft drie handige doseer standen. Hierdoor gebruik je nooit te veel Cosmofix. Breng met de gewenste doseer stand een dun laagje secondelijm aan op één zijde van de te verlijmen materialen.

Stap 3:

Druk het materiaal stevig tegen elkaar

Nadat je een dun laagje secondelijm op één zijde van de te verlijmen materialen hebt aangebracht, druk je het rubber stevig tegen elkaar. Hierdoor ontstaat er binnen seconden een hechting die na circa 8 uur uitharden het beste resultaat levert.

Stap 4:

Lijmresten verwijderen

Overtollige lijm direct met een droge doek of tissue verwijderen hierdoor blijven de lijmresten makkelijk verwijderbaar. Na uitharding is het zeer moeilijk lijmresten te verwijderen. Uitgeharde lijm is slechts gedeeltelijk te verwijderen met aceton.

Cosmofix Industrielijm, ijzersterke secondelijm!

13.95

Met deze extra grote verpakking Cosmofix industrielijm van 20 gram kan je klussen naar hartenlust. Zowel de industrie als vele huishoudens profiteren al jaren van de ongelofelijke kracht en brede toepasbaarheid van Cosmofix. Een 20 gramsverpakking staat voor 200 druppels ijzersterke secondelijm.

Categorie:

Beschrijving

Profiteer nu van staffelkortingen! Meer Cosmofix = meer korting!

Hoeveelheid Korting Verlaagde prijs
2 10% €12.56
3 15% €11.86
4 25% €10.46

Bedenk eens wat je allemaal kunt fixen met één flesje. Cosmofix wordt veel gebruikt waar snelle efficiënte hechting gewenst is. Door het handige doseerflesje met drie standen heb je altijd de gewenste hoeveelheid lijm. In de koeling is het ook nog eens heel lang houdbaar. Zorg wel dat je het flesje droog en schoon houdt. Dan kan je eindeloos plezier hebben van jouw flesje Cosmofix.

Reviews

Powered byCusRev
1-5 van 366 beoordelingen
  1. T
  2. T

    prima lijm

  3. M
  4. M
  5. KB

    Waanzinnig sterke lijm!

Cosmofix Industrielijm is een secondelijm die zeer zuinig is in gebruik. 1 gram levert maar liefst 60 druppels op. Cosmofix Industrielijm kan zeker zes maanden bewaard worden in een droge donkere ruimte. In de koelkast / vriezer is de secondelijm jarenlang houdbaar.

Vermijd contact met huid en ogen. Lijmt binnen enkele seconden huiddelen aan elkaar. Eventueel met lijm in aanraking gekomen huiddelen dienen direct te worden gereinigd met zeep, water en/of aceton. Verkleefde vingers kunnen gescheiden worden door ze in water te weken en er vervolgens met een potlood tussen te rollen. Indien de lijm in de ogen terecht is gekomen, de oogleden open houden en direct goed schoonspoelen met (oog) water. Raadpleeg een arts.

Houd de lijm altijd buiten bereik van kinderen!

Houd de lijm altijd buiten bereik van kinderen!