Lijm voor schoenen

Zoekt u voor uw zelf of voor uw bedrijf een schoenen lijm van professionele kwaliteit? Dan bent u bij Cosmofix aan het juiste adres. Wij leveren namelijk al jaren onze industrielijm aan verschillende bedrijven zoals de metaalindustrie, de rubberindustrie en de leer- en schoenen industrie. Onze lijm is namelijk toepasbaar bij vele soorten materialen zoals rubber, leer, kunstleer en skai.

Schoenen van rubber, leer, kunstleer en skai lijmen

Bij het lijmen van schoenen is een krachtige lijm nodig die bestand is tegen zowel hitte als kou. De Cosmofix industrielijm voldoet aan al deze eisen. Het bestanddeel dat de industrielijm zo uniek maakt is cyanoacrylaat. Het zorgt ervoor dat de secondelijm heel universeel is. Hij kan dus zowel gebruikt worden om schoenen te lijmen van rubber, leer of kunststof. Tevens is het product zeer zuinig in gebruikt. 1 gram secondelijm levert maar liefst 60 druppels op. Wanneer u de industrielijm op een donkere plek bewaard gaat hij ongeveer 3 tot 6 maanden mee. Wanneer u hem in een ijskast plaatst is hij zelfs jarenlang houdbaar.

De eigenschappen van onze schoenenlijm

De bijzondere ingrediënten van de industrielijm zorgen ervoor dat de lijm unieke eigenschappen bezit. Zo heeft de industrielijm een uiterst snelle hechting en een bijzonder korte fixeertijd. Al binnen enkele seconden is de industrielijm droog. Tevens heeft hij een zeer hoge hechtingssterkte. De hechting blijft zelfs onder zeer warme en koude temperaturen in stand en het heeft een goede uv-stabiliteit. Wilt u meer te weten komen over de verschillende eigenschappen? Lees dan op onze website het technisch informatieblad.

Universeel toepasbare lijm voor schoenen

De industrielijm is zeer breed toepasbaar. De industrieën en sectoren die bijvoorbeeld van deze secondelijm kunnen profiteren zijn:

  • Leer- en schoenenindustrie
  • Autotechniek en modelbouw
  • Elektrische industrie
  • Medische/tandheelkundige technologie
  • Afvalwatertechniek
  • Speelgoedindustrie
  • Voertuig-/scheepsbouw
  • Sieradenindustrie en optische industrie

Lijm voor schoenen? Kies voor Cosmofix!

Wilt u ook de Cosmofix industrielijm aanschaffen om schoenen te lijmen? Heeft u behoefte aan meer informatie over het product? Dan kunt u eenvoudig telefonisch contact opnemen door te bellen naar 085-0655232. Tevens kunt u mailen naar het e-mailadres info@cosmofix.nl.  Wij informeren u graag over onze schoenen lijm.


Cosmofix Industrielijm, ijzersterke secondelijm!

13.95

Met deze extra grote verpakking Cosmofix industrielijm van 20 gram kan je klussen naar hartenlust. Zowel de industrie als vele huishoudens profiteren al jaren van de ongelofelijke kracht en brede toepasbaarheid van Cosmofix. Een 20 gramsverpakking staat voor 200 druppels ijzersterke secondelijm.

Categorie:

Beschrijving

Profiteer nu van staffelkortingen! Meer Cosmofix = meer korting!

Hoeveelheid Korting Verlaagde prijs
2 10% €12.56
3 15% €11.86
4 25% €10.46

Bedenk eens wat je allemaal kunt fixen met één flesje. Cosmofix wordt veel gebruikt waar snelle efficiënte hechting gewenst is. Door het handige doseerflesje met drie standen heb je altijd de gewenste hoeveelheid lijm. In de koeling is het ook nog eens heel lang houdbaar. Zorg wel dat je het flesje droog en schoon houdt. Dan kan je eindeloos plezier hebben van jouw flesje Cosmofix.

Reviews

[cusrev_all_reviews sort=”DESC” sort_by=”date” per_page=”10″ number=”-1″ show_summary_bar=”true” show_products=”true” categories=”” product_tags=”” products=”” shop_reviews=”true” number_shop_reviews=”-1″ inactive_products=”false” show_replies=”false” show_more=”5″ min_chars=”0″ avatars=”initials”]