Filter
1 - 5
11 reviews «1 of 3»
Review for Cosmofix Industrielijm
5/5
Goed te doseren

Door de unieke dop goed te doseren (1,2 of 3 druppels opening) Zeer vloeibare cyanoscrylaat. Sterke binding in seconden.

Review for Cosmofix Industrielijm
5/5
Toplijm

Ik had mijn schoenen naar een schoenmaker gebracht voor een nieuwe zool. Na een paar weken hingen de zolen ervan af. Op een bbq heeft een vriend van mij het even met Cosmofix gelijmd. Nu loop ik al een jaar rond in Afrika op die schoenen, en de zolen zitten nog steeds muurvast!

Review for Cosmofix Industrielijm
5/5
Super krachtige zuinige lijm!

Van lijmen met Cosmofix word ik nou blij. Echt een super krachtige lijm die je voor zoveel dingen kan gebruiken. Ook omdat je maar een paar druppels nodig hebt, kan je super lang met het flesje doen. Ik koop het rechtstreeks in bij Cosmofix maar wat goed dat het ook via Bol.com te koop is! Aanrader deze lijm!

Review for Cosmofix Industrielijm
5/5
Eenmaal gelijmt, nooit meer los! Beste lijm ooit!

Oppassen geblazen, eenmaal gelijmd komt het nooit meer los!! Zelfs onder enorme spanning. Een echte professionele lijm, de andere secondelijmen zijn allemaal nep. Belangrijk is om eerst alle de te lijmen delen vetvrij te maken (let wel dat ook onze handen bevatten vet dus niet aanraken nadat ze zijn schoongemaakt).

Review for Cosmofix Industrielijm
5/5
Krachtige lijm voor rubber en rvs!

Horlogeband gerepareerd. Het verlijmen van het rubber met de rvs band ging prima. Zit nog steeds muurvast.

11 reviews «1 of 3»
What name should be displayed with your review?
What title should be displayed with your review?
The image that should be associated with your review