lievelingskopje

Breekt er een keer een oortje af van je favoriete kopje? Geen probleem voor Cosmofix industrielijm. In een wip hoort het kopje als nooit tevoren!

Cosmofix industrielijm is een supersterke en razendsnelle professionele secondelijm op basis van cyanoacrylaat die voor meerdere toepassingen bruikbaar is. Naast keramiek is Cosmofix industrielijm ook een geweldige krachtige lijmhulp voor onder andere glas, steen, kunststof, rubber, leer, plexiglas, gietijzer en zelfs metaal. Ook verschillende materialen laten zich onderling ijzersterk verlijmen.

Cosmofix industrielijm wordt in de industrie gebruikt voor bijvoorbeeld afdicht technieken, lekkages, alsook in kunststof- en metaalverwerkende bewerkingen. De lijm wordt met name veel toegepast voor het verbinden van diverse rubber- en kunststof materialen, zoals APTK/EPDM profielen (hoek- en sluitverbindingen), PVC materialen als mede aluminium profielen.

Cosmofix industrielijm is nu ook beschikbaar voor de consument. Voor hobbyisten, doe-het-zelvers, modelbouwers en voor tal van huishoudelijke klussen is onze ijzersterke Cosmofix industrielijm voor vele doeleinden toepasbaar en dus onmisbaar!

Kan je niet wachten om aan de slag te gaan?

Bestel veilig en met gemak! Vòòr 17:00 besteld, vandaag op de post!