VADERDAG ACTIE!

Nu speciaal voor alle lieve stoere pappa’s een speciale aanbieding!

Met de kortingscode “papalijmtmetcosmofix”  is Cosmofix Industrielijm nu van € 13,95 voor € 10,00 verkrijgbaar in onze webshop.

Deze actie geldt t/m 20 juni 2022!

Waar secondelijm wel niet allemaal inzetbaar voor is….

https://www.nbcnews.com/meet-the-press/video/doctors-use-super-glue-to-treat-babys-brain-aneurysm-44429891755

Vaderdagactie!

Klustip: gebroken aardewerk lijmen met Cosmofix!

Handige klustip bij het verlijmen van gebroken aardewerk!

 

Balen, je favoriete koffiekopje is kapot! Gelukkig kan je met Cosmofix je kopje weer als nieuw maken! Om te voorkomen dat het aardewerken kopje wegrolt bij het verlijmen, leg je het gebroken aardewerk in een bakje of schaal met fijn zand en druk het er zachtjes in. Op deze manier blijft het aardewerken kopje precies liggen zodat je het weer perfect kan lijmen en vervolgens weer kan drinken uit je favoriete kopje.

 

 

 

Klustip van Cosmofix!

Cosmofix is gek op magneten. Én op Klustips. Vooral die supermagneten die klein zijn en heel sterk. Cosmofix lijmt deze magneten namelijk zeer goed. Bedenk eens wat voor handige dingen je allemaal vastklikken met magneten! Er gaat een wereld voor je open. Allemaal trucjes die het leven een stuk makkelijker maken. hier alvast een voorbeeld.

Voor wie nog twijfelde:

Video: Rus hangt op 1500 meter onder luchtballon

 

Een tv-producer uit Rusland heeft op bijzondere wijze de werking van een nieuw soort superlijm getest. Hij lijmde zichzelf ondersteboven vast aan een heteluchtballon en ging vervolgens de lucht in.

ONDERSTEBOVEN

Dmitriy Demin hing zodoende op een hoogte van zo’n 1.400 meter ondersteboven aan de ballon. De producer van de show Wonders of Technology had zijn voeten vastgelijmd aan een speciaal platform onder de mand van de ballon.

Nadat hij de superlijm had getest, hielp Demin zichzelf uit zijn schoenen en landde hij met een parachute veilig op de grond.

 

http://www.metronieuws.nl/extra/2015/10/man-bungelt-onder-luchtballon-om-superlijm-te-testen