Rubber op metaal lijmen

Rubber op metaal lijmen met Cosmofix Secondelijm

Wil je weten hoe je rubber op metaal kan lijmen? Op deze pagina laten we zien hoe. Met de industrielijm van Cosmofix kan je in 3 seconden rubber op metaal lijmen en het zit daarna muurvast.

Cosmofix wordt vaak gebruikt in de rubber en metaal verwerkende industrie en binnen de transportbanden sector. Maar ook in vele garages is Cosmofix een veel en graag gezien gereedschap. Door de snelle verwerkingstijd en de industriële lijmverbinding is Cosmofix erg makkelijk in gebruik én staat het garant voor een lijmverbinding die écht muurvast zit. Wil je weten hoe onze lijm voor jouw project van pas kan zijn? Kijk snel verder.

Stap 1:

Maak rubber vet- en stofvrij

Om je deurrubber blijvend vast te lijmen is het belangrijk dat de materialen goed schoon, droog, stof- en vetvrvij zijn. Dit kan bijvoorbeeld door de te verlijmen producten met aceton of alcohol schoon te maken. Gebruik nooit terpentine of wasbenzine want dat is vet.

Stap 2:

Breng Cosmofix dun eenzijdig aan

Het flesje Cosmofix Industrielijm heeft drie handige doseer standen. Hierdoor gebruik je nooit te veel Cosmofix. Breng met de gewenste doseer stand een dun laagje secondelijm aan op één zijde van de te verlijmen materialen.

Stap 3:

Druk het rubber stevig tegen elkaar

Nadat je een dun laagje secondelijm op één zijde van de te verlijmen materialen hebt aangebracht, druk je het rubber stevig tegen elkaar. Hierdoor ontstaat er binnen seconden een hechting die na circa 8 uur uitharden het beste resultaat levert.

Stap 4:

Lijmresten verwijderen

Overtollige lijm direct met een droge doek of tissue verwijderen hierdoor blijven de lijmresten makkelijk verwijderbaar. Na uitharding is het zeer moeilijk lijmresten te verwijderen. Uitgeharde lijm is slechts gedeeltelijk te verwijderen met aceton.


Cosmofix Industrielijm, ijzersterke secondelijm!

13.95

Met deze extra grote verpakking Cosmofix industrielijm van 20 gram kan je klussen naar hartenlust. Zowel de industrie als vele huishoudens profiteren al jaren van de ongelofelijke kracht en brede toepasbaarheid van Cosmofix. Een 20 gramsverpakking staat voor 200 druppels ijzersterke secondelijm.

Categorie:

Beschrijving

Profiteer nu van staffelkortingen! Meer Cosmofix = meer korting!

Hoeveelheid Korting Verlaagde prijs
2 10% €12.56
3 15% €11.86
4 25% €10.46

Bedenk eens wat je allemaal kunt fixen met één flesje. Cosmofix wordt veel gebruikt waar snelle efficiënte hechting gewenst is. Door het handige doseerflesje met drie standen heb je altijd de gewenste hoeveelheid lijm. In de koeling is het ook nog eens heel lang houdbaar. Zorg wel dat je het flesje droog en schoon houdt. Dan kan je eindeloos plezier hebben van jouw flesje Cosmofix.

Reviews

Powered byCusRev
1-5 van 366 beoordelingen
  1. T
  2. T

    prima lijm

  3. M
  4. M
  5. KB

    Waanzinnig sterke lijm!

Cosmofix Industrielijm is een secondelijm die zeer zuinig is in gebruik. 1 gram levert maar liefst 60 druppels op. Cosmofix Industrielijm kan zeker zes maanden bewaard worden in een droge donkere ruimte. In de koelkast / vriezer is de secondelijm jarenlang houdbaar.

Vermijd contact met huid en ogen. Lijmt binnen enkele seconden huiddelen aan elkaar. Eventueel met lijm in aanraking gekomen huiddelen dienen direct te worden gereinigd met zeep, water en/of aceton. Verkleefde vingers kunnen gescheiden worden door ze in water te weken en er vervolgens met een potlood tussen te rollen. Indien de lijm in de ogen terecht is gekomen, de oogleden open houden en direct goed schoonspoelen met (oog) water. Raadpleeg een arts.