Cosmofix industrielijm

de lieveling van de maakindustrie

Ga nu naar onze winkel, bestel een flesje Cosmofix en ga meteen aan de slag met de onmisbare hulp in huis. Breekt er een oortje af van je lievelingskopje? Weggooien is zonde. Door zijn veelzijdigheid is Cosmofix een onmisbaar stuk gereedschap in iedere gereedschapskist. Cosmofix zit in een heel handig flesje dat doseren tot de druppel nauwkeurig mogelijk maakt. Van een kleine druppel secondelijm tot een grote druppel. Bedenk eens welke klusjes opeens gefixt kunnen worden die zijn blijven liggen. Als je inspiratie zoekt voor klusjes in huis kijk hier dan eens op ons blog!

Door zijn veelzijdigheid is Cosmofix industrielijm in te zetten voor heel veel klussen in huis. Mits op de juiste manier toegepast natuurlijk. Met Cosmofix dienen wel een aantal veiligheidseisen in acht te worden genomen om ongelukken te voorkomen. Cosmofix is immers een zeer sterke lijm die veel materialen zeer vast hecht. Dus ook je vingers bijvoorbeeld. Lees hier hoe je op een veilige manier het meeste uit je honderden druppels kunt halen die in een flesje zitten.

Cosmofix maakt al jarenlang de hoogwaardige Cyaan Acrylaat secondenlijm (of cyano acrylaat) beschikbaar voor de industrie en ieder huishouden. Het is een zeer universeel toepasbare secondelijm. Doordat de lijm zeer vloeibaar en transparant is, is zij geschikt voor ontelbaar verschillende toepassingen. Deze hoogwaardige lijm wordt veel gebruikt in o.a. de metaal – en rubber verwerkende industrie, de auto industrie en in ’s werelds grootste rederijen. Vooral daar waar een zeer sterke en betrouwbare verbinding gewenst is. Nadat deze lijm omarmd is door de industrie, wordt deze lijm ook steeds meer gezien als een onmisbare hulp in – en om het huis. Denk aan schoenreparaties, het verlijmen van een gebroken lievelingskopje, Ook hobbyisten maken veelvuldig gebruik van Cosmofix industrielijm. De lijm wordt o.a. ingezet in de modelbouw wereld, en is onmisbaar in de makers-industrie.

Cosmofix is meer dan alleen het ultieme reparatiegereedschap

Met Cosmofix industrielijm kan je je creativiteit de vrije loop geven.
Bedenk eens wat er allemaal mogelijk is. kijk voor inspiratie hieronder

Klustip van Cosmofix!

Cosmofix is gek op magneten. Én op Klustips. Vooral die supermagneten die klein zijn en heel sterk. Cosmofix lijmt deze magneten namelijk zeer goed. Bedenk eens wat voor handige dingen je allemaal vastklikken met magneten! Er gaat een wereld voor je open. Allemaal trucjes die het leven een stuk makkelijker maken. hier alvast een voorbeeld.

Twee linker handen? Voor Cosmofix geen probleem

twee-linker-handen

 

Cosmofix: juist handig voor al dat kapotte servies.

 

Cosmofix lijmt je kapotte aardewerk of porselein mooier dan nieuw en gaat je helpen je kapotte servies of het servies dat je niet meer zo mooi vindt een tweede leven te geven. Dus twee linkerhanden? Geen probleem!

Dak reparaties

Cosmofix en hypalon dakbedekking blijkt een zeer goede combinatie te zijn: een gat in het dak is zo gerepareerd!

dakbedekking

Hypalon is een vrijwel onverwoestbaar materiaal waar onder andere rubber legerboten van gemaakt zijn. Het is een meerdere laags rubber met daartussen een vezelmateriaal. Hypalon wordt ook gebruikt als dakbedekking. Er wordt vele jaren garantie gegeven op het gebruik voor een dak als alternatief voor traditionele bitumen. Om het te bewerken echter, is het een vrij lastig materiaal. Het kan alleen gelijmd worden. Dus mocht er onverhoopt een gat in het dakmateriaal komen, dan biedt Cosmofix een oplossing! Binnen een paar minuten is een gat in het dak probleemloos gerepareerd. Cosmofix en hypalon blijkt een zeer goede combinatie te zijn.

Ken je dat gevoel?

superheld

 

Ken je dat gevoel? Repareer iets en voel je een superheld!

Cosmofix is een ijzersterk krachtige secondelijm voor bv in de modelbouw en het afwerken van kleine houten stukken. Breekt een oortje van je favoriete kopje af of zijn je schoenen stuk? Cosmofix biedt de oplossing. Cosmofix industrielijm is een veelzijdige lijm die voor veel verschillende soorten materiaal te gebruiken is. Laat je verrassen door de kracht van Cosmofix industrielijm!

Echt heel goed..

thumbnail-pop-video

Echt heeel goede secondelijm..

Pluspunten van de supersterke secondelijm Cosmofix:
+ makkelijk verwerkbaar + toepasbaar op veel materialen (behalve zeer poreuze) + werkt zeer snel!

Onmisbaar voor talloze ongelukjes in en om het huis

van gogh

Cosmofix secondelijm: onmisbaar voor talloze ongelukjes in en om het huis!

Cosmofix industrielijm lijmt muurvast (plafondvast)

ondersteboven

Cosmofix industrielijm lijmt plafondvast; zou u dit willen uitproberen?

Valentijnsdag

gebroken hart

Eindelijk gewoon voluit zingen tijdens het klussen.

Handig! Lijm een magneet onder je hamer met Cosmofix industrielijm en plak daar je spijkers op die je wilt timmeren! Zo hou je je mond vrij om je lievelingsliedje mee te zingen!

hamer-magneet-cosmofix1

O nee toch, geen manier om mijn zoetigheden te presenteren op mijn high tea..

Geen probleem voor Cosmofix industrielijm. Verzamel wat oud servies, lijm het op elkaar en verras je high tea gasten!

20130709-092008

Woord van de week!