Deurrubbers van een auto/ caravan repareren?

Zijn de deurrubbers van je auto of caravan kapot of los? Het repareren van deurrubbers van je auto of caravan is met Cosmofix Industrielijm niet langer meer een vervelende klus! Hier lees je hoe je zelf in enkele seconden de auto deurrubbers of de rubbers van je caravan krachtig transparant vast kan lijmen waardoor ze nog jaren mee kunnen en je dure kosten van een garagebedrijf voorkomt!

Volg de volgende stappen.

Stap 1:

Maak de deurrubber vet- en stofvrij

Om je deurrubber blijvend vast te lijmen is het belangrijk dat de materialen goed schoon, droog, stof- en vetvrij zijn. Dit kan bijvoorbeeld door de te verlijmen producten met aceton of alcohol schoon te maken. Gebruik nooit terpentine of wasbenzine want dat is vet.

Stap 2:

Breng Cosmofix dun eenzijdig aan

Het flesje Cosmofix Industrielijm heeft drie handige doseer standen. Hierdoor gebruik je nooit te veel Cosmofix. Breng met de gewenste doseer stand een dun laagje secondelijm aan op één zijde van de te verlijmen materialen.

Stap 3:

Druk het rubber stevig tegen elkaar

Nadat je een dun laagje secondelijm op één zijde van de te verlijmen materialen hebt aangebracht, druk je het rubber stevig tegen elkaar. Hierdoor ontstaat er binnen seconden een hechting die na circa 8 uur uitharden het beste resultaat levert.

Stap 4:

Lijmresten verwijderen

Overtollige lijm direct met een droge doek of tissue verwijderen hierdoor blijven de lijmresten makkelijk verwijderbaar. Na uitharding is het zeer moeilijk lijmresten te verwijderen. Uitgeharde lijm is slechts gedeeltelijk te verwijderen met aceton.


Cosmofix Industrielijm, ijzersterke secondelijm!

13.95

Met deze extra grote verpakking Cosmofix industrielijm van 20 gram kan je klussen naar hartenlust. Zowel de industrie als vele huishoudens profiteren al jaren van de ongelofelijke kracht en brede toepasbaarheid van Cosmofix. Een 20 gramsverpakking staat voor 200 druppels ijzersterke secondelijm.

Categorie:

Beschrijving

Profiteer nu van staffelkortingen! Meer Cosmofix = meer korting!

Hoeveelheid Korting Verlaagde prijs
2 10% €12.56
3 15% €11.86
4 25% €10.46

Bedenk eens wat je allemaal kunt fixen met één flesje. Cosmofix wordt veel gebruikt waar snelle efficiënte hechting gewenst is. Door het handige doseerflesje met drie standen heb je altijd de gewenste hoeveelheid lijm. In de koeling is het ook nog eens heel lang houdbaar. Zorg wel dat je het flesje droog en schoon houdt. Dan kan je eindeloos plezier hebben van jouw flesje Cosmofix.

Reviews

[cusrev_all_reviews sort=”DESC” sort_by=”date” per_page=”10″ number=”-1″ show_summary_bar=”true” show_products=”true” categories=”” product_tags=”” products=”” shop_reviews=”true” number_shop_reviews=”-1″ inactive_products=”false” show_replies=”false” show_more=”5″ min_chars=”0″ avatars=”initials”]

Cosmofix Industrielijm is een secondelijm die zeer zuinig is in gebruik. 1 gram levert maar liefst 60 druppels op. Cosmofix Industrielijm kan zeker zes maanden bewaard worden in een droge donkere ruimte. In de koelkast / vriezer is de secondelijm jarenlang houdbaar.

Vermijd contact met huid en ogen. Lijmt binnen enkele seconden huiddelen aan elkaar. Eventueel met lijm in aanraking gekomen huiddelen dienen direct te worden gereinigd met zeep, water en/of aceton. Verkleefde vingers kunnen gescheiden worden door ze in water te weken en er vervolgens met een potlood tussen te rollen. Indien de lijm in de ogen terecht is gekomen, de oogleden open houden en direct goed schoonspoelen met (oog) water. Raadpleeg een arts.

Houd de lijm altijd buiten bereik van kinderen!